Malerier til salg

Køb dit nye maleri her

LockSmith

Art by Sellebjerg

En verden af farverig maleglæde

Hvad er abstrakt kunst

Abstrakt kunst er dén kunstform, der her i Danmark og ja hele norden er mest populær i disse tider. Men hvad kendetegner egentlig den abstrakt kunst? Hvorfor er den så populær? Logisk set vil man umiddelbart forklare denne kunstform med, at abstrakt kunst er kunst, der som udgangspunkt ikke forestiller noget sådan konkret. Graver man et lag dybere, så kan man forklare det med, at abstrakt kunst afhænger af øjnene der ser.

Denne forestilling er dog ikke statisk. Denne kan imidlertid sagtens ændres over tid. Den ene dag føler man måske, at maleriet viser én ting eller én historie mens man ser noget helt andet i maleriet den følgende dag. Og det er netop dét, der gør det abstrakte maleri så unikt. Det er dét, der er essensen bag det abstrakte maleri.

Det vil sige det er dét øjnene på det menneske, der ser på maleriet og den tankevirksomhed, dette menneske har, der bestemmer, hvad maleriet forestiller.

Læs mere om, hvordan fantasien pirrer nysgerrigheden.

 

Fantasien pirrer  nysgerrigheden

Den abstrakte kunst sætter menneskets fantasi i gang. Den pirrer nysgerrigheden og den inspirerer til udvikling af mennesket samtidig med at den naturligvis bringer liv og farver ind i hjemmet eller på arbejdspladsen.
Kunsten skabes i et abstrakt univers. Ved hjælp af det visuelle sprog i form af farver, mønstre, linjer og struktur. En komposition formes som i mere eller mindre grad løsrives fra den virkelige verden.

Vælg kategori

Små malerier

Nyeste malerier

Mellemstore malerier

Se maleriet på din væg

Store malerier

Små malerier

Nyeste malerier

Mellemstore malerier

Se maleriet på din væg

Store malerier