Salgs- og leveringsbetingelser

Gældende pr. 01/11 2019
Version 1.0

Jeg gør mit bedste for at alt er i orden, når du som kunde handler og samarbejder med mig. Det sig gælder både når du handler og / eller indgår i et samarbejde med mig og det gælder, når det drejer sig om det juridiske område. Jeg har i mine forretningsbetingelser her på denne side nedskrevet de punkter, som du erklærer dig enig i ved handel og samarbejde med mig.

Forretningsbetingelserne er gældende ved enhver aftale og handel mellem Louise Sellebjerg og kunden. Det anbefales derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, så vi undgår eventuelle tvister.

Virksomhedsoplysninger

Art by Sellebjerg
v/Louise Sellebjerg
Fuglebakken 11
5560 Aarup

Mobil: +45 4092 1486

Kunstvirksomhed Grundlagt i år 2023

Officiel e-mail-adresse: kontakt@louisesellebjerg.dk
Officiel web-adresse: www.louisesellebjerg.dk

 

Art by Sellebjerg er et art galleri, der skaber abstrakte og visuelle malerier. Art by Sellebjergs salgs- og leveringsbetingelser fastlægger gældende vilkår ved salg og levering af malerier fra Louise Sellebjerg og til kunden. Louise Sellebjerg forbeholder sig retten til, uden varsel, at ændre disse betingelser. Der vil dog varsles ved løbende samt aktuelle samarbejder. Tidligere kunder vil dog ikke blive varslet.

  Køb og bestilling af maleri

  Du køber et maleri ved at kontakte Louise Sellebjerg pr. mail: kontakt@louisesellebjerg.dk eller telefon: 4092 1486.

  Bekræftelse af købet

  Louise Sellebjerg bekræfter dit køb af maleri via email og beder dig om at bekræfte disse salgs- og leveringsbetingelser.

  14 dages fortrydelsesret

  Efter du har modtaget maleriet har du fuld returret i 14 dage med mindre andet er aftalt (gælder kun danske kunder). Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager dit maleri og fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres med en kopi af fakturaen og hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som du modtog det. Fortrydelsesretten bortfalder med andre ord, hvis du bruger maleriet på en måde, som helt åbenbart forringer maleriets salgsværdi væsentligt eller hvis du ikke kan medsende/fremvise en faktura.

  Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Derudover er du erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen. Så husk at pakke maleriet forsvarligt ind på lige fod med, hvordan du modtog maleriet.

  Returvarer, hvor der ikke i forvejen er lavet en aftale om returnering modtages ikke. Det SKAL aftales med mig.

  Ligeledes modtager jeg ej heller returvarer, der er sendt pr. efterkrav.

  Ved fortrydelse, bliver det fulde beløb sat ind på din konto, efter jeg har modtaget maleriet. Husk derfor at medsende kvittering samt navn, adresse og reg/kontonummer.

  Husk endelig altid at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken.

  Ved returnering sendes maleriet til følgende adresse:

  Louise Sellebjerg
  Fuglebakken 11
  5560 Aarup

  Priser

  Alle oplyste priser er angivet i danske kroner og er inkl. moms (særlig kunstnermoms).

  Alle priser i webshoppen er angivet inklusiv alle danske afgifter, told mv. (særlig kunstnermoms).
  Der tages forbehold for udsolgte varer.

  Priser gældende udenlandske kunder:
  Andet EU-land:
  Her betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.

  Ikke EU-land:
  Her betales ikke dansk moms men ofte vil der blive pålagt told og moms i dit hjemland, hvilket ikke betales af Louise Sellebjerg.

  Alle aftaler i forbindelse med køb af maleri hos Louise Sellebjerg indgås på dansk.

  Pengene hæves først på din konto, når varen afsendes.

  Betaling

  Betalingskort
  I webshoppen kan du betale med følgende betalingskort: Visa, Mastercard, American Express

  De bestilte varer afsendes, når betaling er registreret på bankkontoen.

  Kontant betaling
  Det er også muligt at betale kontant ved afhentning fra min adresse: Margaardvej 16, 5580 Nørre Aaby

  Levering og fragt

  Maleriet afsendes 3-5 dage efter betalingen er registreret på ovenstående kontonummer. Maleriet bliver sendt via Post Danmark eller af en fragtmand, som Louise Sellebjerg har lavet aftale med. Prisen for forsendelsen tillægges hver enkelt ordre. Dvs. den bliver lagt oveni prisen. Er betalingen ikke registreret indenfor 7 dage annulleres ordren.

  Det er også muligt at afhente maleriet selv. Dette kan ske på adressen: Fuglebakken 11, 5560 Aarup efter aftale med Louise Sellebjerg.

  Du skal under normale omstændigheder være hjemme, når maleriet leveres ved fragtmand men der kan også aftales et sted, hvor maleriet kan sættes.

  Alle malerier sendes i sikker emballage.

  Leveringstid

  Leveringstiden afhænger af postvæsenet / fragtfirmaet. Fra du har købt dit maleri kan der afhængig af postvæsenets / fragtfirmaets tilgængelighed gå op til 14 dage dage, før du modtager dit maleri.
  Store malerier må påberegnes at koste et sted mellem ca. 500-1.000 kr. for levering med fragtfirma I Danmark. Kontakt mig dog for en mere præcis pris

  Har du mulighed for det er du også velkommen til at afhente det på Fuglebakken 11, 5560 Aarup efter aftale med mig.

  Beskadigelse under transport

  Er du så uheldig at maleriet er beskadiget eller går tabt under transporten fra Louise Sellebjerg er Louise Sellebjerg erstatningsansvarlig. Du skal dog meddele problemet til Louise Sellebjerg.

  Ændringer

  Louise Sellebjerg er berettiget til at ændre i salgs- og leveringsbetingelserne såfremt, at der opstår ændringer i markedsforhold eller andet. Såfremt betingelserne ændres vil du som kunde blive informeret herom.

  Købelovens almindelige gældende regler

  Forbehold for prisfejl, udsolgte malerier etc.
  Hvor andet ikke er specificeret i denne sides tekstindhold følger jeg naturligvis købelovens almindelige regler. Jeg forbeholder mig ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse kan være autoberegnet. Den ordrebekræftelse der genereres ved køb, er således en kopi af indkøbskurven og er derfor ikke en accept på at handlen gennemføres.

  Med andre ord så tages der forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte malerier. Jeg gør naturligvis alt for at priserne altid er opdateret og rigtige men som alle ved kan der ske tastefejl. Finder du en pris, som ser ret usandsynlig ud må du rigtig gerne gøre mig opmærksom på dette, så jeg kan få det rettet til det korrekte. På forhånd tak.

  Lov og værneting

  Eventuelle tvister og uoverensstemmelser vil blive afgjort ved dansk ret.

  Kontakt info

  Jeg træffes bedst enten pr. mail kontakt@louisesellebjerg.dk, via kontaktfeltet på hjemmesiden (hvor du kan indtaste dit telefonnummer og en besked) eller på tlf. 4092 1486.

  Ophavsret

  Indholdet på min hjemmeside må ikke bruges uden tilladelse. Alle billeder af malerierne på min hjemmeside er omfattet af loven om ophavsret.

  Farveforskelle

  Der skal tages forbehold for farveforskelle fra malerierne i naturlig udgave og til produktbillederne på skærm. Produktbillederne er dermed kun vejledende. Naturligvis er maleriet identisk med det viste foto men der kan være forskel i farvenuancerne. Dette kan have årsag i det lys maleriet er fotografiet i og så har det også betydning, hvordan ens computerskærm er indstillet. Ikke en skærm er ens og det går ud over farvevisningen.

  Du er imidlertid altid velkommen til at se malerierne “live” inden du bestemmer sig for et køb.

  Google Analytics