Gå på opdagelse i udvalget af mine små unikke abstrakte malerier.
De strækker sig over størrelserne: 20×25 cm, 25×32 cm, 30×30 cm, 40×40 cm og 40×60 cm.

Lad dig inspirere og husk altid at vælge kunst ud fra hjertet.

Hvor kan små malerier placeres?

I mange hjem er det et on-going emne, hvad væggene skal dekoreres med. Hvad skal man have op at hænge. Store eller små malerier. Rolige, stærke eller sprælske farver.

Kun fantasien sætter grænser, når du skal dekorere et hjem med malerier. Der er stort set ingen begrænsninger. Dekorerer dine vægge eller brug malerierne som dekoration i entréen, på hjemmekontoret, i køkkenet, soveværelset, i husets øvrige værelser eller i stuen.  Eller ja på kontoret på din arbejdsplads.

At vælge et lille maleri i husets eller kontorets indretning giver en række fordele fremfor det store maleri. Fordele som gør dem lettere at arbejde med i din indretning.

Små malerier giver stor fleksibilitet i forhold til det store maleri. De mindre malerier passer generelt godt til mange rum men især mindre rum – rum med en lang væg eller rum med ikke ret meget vægplads. Rum, hvor store malerier ikke passer nær så godt ind.

Tænk kreativt med de mindre malerier

Men malerier kan også bruges på andre måder end udelukkende på væggen. Tænk kreativt. Brug det lille maleri som dekoration i rum, hvor du kan placere maleriet på møbler. Placér de små malerier rundt om på skænke, reoler, skabe, hylder, kommoder eller borde. Det giver en helt anden dimension til rummet.

Med små malerier kan du også lettere ofte flytte rundt på malerierne og dermed forandre rummets fremtoning og stemning. Ønsker du nye møbler eller nye farver på væggene – så har du lettere ved at omplacere dine malerier til de nye forandringer. Hent inspiration til hvordan malerierne ser ud i rigtige miljøer.

Google Analytics