Mellemstore malerier

Malerierne på denne side hører under kategorien mellemstørrelser. Du vil derfor  kunne se mit udvalg af
malerier indenfor størrelserne: 40×80 cm, 60×60 cm og 60×80 cm.

Lad dig inspirere og husk altid at lade hjertet råde i dit valg af kunst 🙂

Mellemstore malerier 

Her på siden finder du de mellemstore malerier

På siden her finder du mine mellemstore malerier. Mellemstore malerier passer til både små rum og store rum. Til de mindre rum vil du typisk kun have brug for ét maleri, mens det i de lidt større rum kan være fordel at placere flere af denne størrelse malerier sammen i grupper. Men naturligvis ikke et must.

Malerierne findes i mange farvekombinationer og flere størrelser indenfor denne mellemkategori. Malerier, der passer perfekt på væggen i stuen, spisestuen, køkkenet, gangen, entréen, hjemmekontoret eller soveværelset. Eller på virksomhedens kontor, kantine, indgangsparti eller direktionsgang.

Hvor passer maleriet bedst ind henne?

Før du køber et maleri har du formentlig gjort dig tanker om, hvor du vil have det til at hænge. I hvilket rum i boligen eller på virksomheden. Ud fra disse tanker skal du naturligvis også gøre dig tanker om, hvilken størrelse dit nye kunstværk skal have. Størrelsen på maleriet afhænger naturligvis af hvor stort rummet er og hvilken form rummet har. Ud fra det finder du en størrelse, der passer. Derudover er du nødt til at gøre dig tanker om, hvor meget plads, der er på væggen. Har du mulighed for at ændre på placeringen af dine møbler i tilfælde af, at du får brug for mere eller mindre plads i forhold til maleriets størrelse.

Hvilke tanker du bør gøre, før du køber et maleri

Før du køber et maleri har du formentlig allerede gjort dig en masse tanker om, hvor du vil have det til at hænge. I hvilket rum i din bolig. Ud fra disse tanker skal du naturligvis også gøre dig tanker om, hvilken størrelse som dit nye maleri skal have. Størrelsen på maleriet afhænger naturligvis af, hvor stort rummet er og hvilken form rummet har.

Ud fra det finder du en størrelse, der passer. Derudover skal du vurdere, hvor meget plads, der er på væggen. Har du mulighed for at ændre på placeringen af dine møbler i tilfælde af, at du får brug for mere eller mindre plads i forhold til maleriets størrelse.

Google Analytics