Mellemstore malerier

malerier-viser-det-abstrakte-maleri-on-the-way-back-60x60cm-malet-af-louise-sellebjerg
malerier-viser-det-abstrakte-maleri-quiet-night-60x60cm-malet-af-louise-sellebjerg
malerier-viser-det-abstrakte-maleri-heavens-blue-60x60cm-malet-af-louise-sellebjerg
malerier-viser-det-abstrakte-maleri-flowering-60x60cm-malet-af-louise-sellebjerg

Mellemstore malerier passer til…

De mellemstore malerier passer til de fleste rum i boligen – stue, køkken eller måske et værelse. Eller i et af lokalerne på din virksomhed. Det kan være mødelokalet såvel som kantinen, receptionen  eller direktionslokalet.

Det abstrakte maleri passer perfekt ind i en moderne bolig eller virksomhed, der typisk er holdt i den skandinaviske stil. En stil med et stilrent look. Her vil et maleri med farver og stemning det helt rigtige og naturlig samlingspunkt, som vil tiltrække sig opmærksomhed fra alle, der kommer ind i rummet. Det giver liv. Det giver autenticitet og sjæl i stuen og i de andre rum i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Få inspiration ved at kigge ind på siden, hvor jeg viser flere eksempler på miljøer, hvor mine mellemstore malerier er ophængt i. Du kan finde dem her.

Læs mere om, hvor malerierne passer bedst ind henne hjemme eller på din virksomhed.

 

Hvor maleriet passer bedst ind henne!

Før du køber et maleri har du formentlig gjort dig tanker om, hvor du vil have det til at hænge. I hvilket rum i boligen. Ud fra disse tanker skal du naturligvis også gøre dig tanker om, hvilken størrelse som dit nye kunstværk skal have. Størrelsen på maleriet afhænger naturligvis af hvor stort rummet er og hvilken form rummet har. Ud fra det finder du en størrelse, der passer. Derudover er du nødt til at gøre dig tanker om, hvor meget plads der er på væggen. Har du mulighed for at ændre på placeringen af dine møbler i tilfælde af at du får brug for mere eller mindre plads i forhold til maleriets størrelse.

Generelt er det et godt valg at købe store malerier til store rum, og små malerier til små rum.

Her på siden finder du de mellemstore malerier

På siden her finder du mine mellemstore størrelser. De passer som sagt både til de små rum og de større rum. Til de mindre rum vil du typisk kun have brug for et mens der i de større rum kan være fordel i eventuelt at placere flere af denne størrelse malerier sammen i grupper. Malerierne findes i mange farvekombinationer og størrelser indenfor denne mellemkategori. Malerier, der passer perfekt over sofaen eller på vægge i stuen, i spisestuen, køkkenet, gangen, entréen, hjemmekontoret eller soveværelset. Eller på virksomhedens kontor, kantine, indgangsparti eller direktionsgang.

Malerierne på denne side hører ind under kategorien mellemstørrelser og du vil her kunne se mit ud valg af
malerier indenfor denne størrelseskategori. Malerierne dækker størrelserne: 40×80 cm, 60×60 cm og 60×80 cm.

Lad dig inspirere og husk altid at lade hjertet røde i dit valg af kunst 🙂