Store malerier

Lad dig inspirere af udvalget af store malerier her på siden. Husk inspirationens magi når du skal vælge kunst og vælg din kunst med dit hjerte 🙂

Her nedenfor finder du de store abstrakte malerier i størrelserne:
40×120 cm, 40×120 cm, 60×120 cm, 60×140 cm, 75×100 cm, 80×80 cm og 100×100 cm.

Abstrakt kunst i stor format er populær kunst

De store abstrakte malerier er populære i disse tider. Årsagen kan være, at mange finder et stort maleri unikt. Noget man ikke ser alle steder. Og ja, er maleriet et unika maleri som mine er,  så findes dette maleri i hvert fald ikke andre steder. Så er der kun dette ene maleri. Derfor kan et stort og flot abstrakt maleri gøre noget helt specielt for en indretning.

Et stort maleri er med til at skille dit hjem ud fra mængden. Selve motivet – det abstrakte motiv holder mange af, da det abstrakte giver anledning til at fantasien frit kan folde sig ud.

Det store maleri kræver plads og rum og gerne højt til loftet men har du det og finder du et maleri der taler til dig og passer ind i dit hjem, så kan du være sikker på, at dit hjem har fået et nyt samlingspunkt. Ikke alene, at du vil kunne nyde det dagligt men det vil også tiltrække dine gæster. Alle der træder ind i dit hjem vil blive draget af maleriet. Der er ikke mange andre ting i ens hjem, der vil tiltrække sig lige så meget opmærksomhed som et stort abstrakt maleri.

Google Analytics