Store malerier

store-malerier-viser-det-abstrakte-maler-all-about-you-80x80cm-malet-af-louise-sellebjerg
store-malerier-viser-det-abstrakte-maleri-mind-in-balance-80x80cm-malet-af-louise-sellebjerg
store-malerier-viser-det-abstrakte-maleri-hope-80x80cm-malet-af-louise-sellebjerg
store-malerier-viser-det-abstrakte-maleri-actually-now-80x80cm-malet-af-louise-sellebjerg

Abstrakt kunst i stor format er populær kunst

De store abstrakte malerier er populære i disse tider. Årsagen kan være, at mange finder et stort maleri unikt. Noget man ikke ser alle steder. Og ja, er maleriet et unika maleri som mine er,  så findes dette maleri i hvert fald ikke andre steder. Så er der kun dette ene maleri. Derfor kan et stort og flot abstrakt maleri gøre noget helt specielt for en indretning.

Et stort maleri er med til at skille dit hjem ud fra mængden. Selve motivet – det abstrakte motiv holder mange af, da det abstrakte giver anledning til at fantasien frit kan folde sig ud.

Det store maleri kræver plads og rum og gerne højt til loftet men har du det og finder du et maleri der taler til dig og passer ind i dit hjem, så kan du være sikker på, at dit hjem har fået et nyt samlingspunkt. Ikke alene, at du vil kunne nyde det dagligt men det vil også tiltrække dine gæster. Alle der træder ind i dit hjem vil blive draget af maleriet. Der er ikke mange andre ting i ens hjem, der vil tiltrække sig lige så meget opmærksomhed som et stort abstrakt maleri.

 

Læs mere om, hvor de store malerier egner sig bedst henne OG hvordan du vælger dit nye store maleri.

 

De store malerier egner sig til større tomme vægge i hjemmets stue, køkken, entré, gang eller andet rum med højt til loftet. Eller til virksomhedens direktionsgang såvel som kantine eller virksomhedens indgangsparti.

Et stort abstrakt maleri vil altid være med til at skabe flot kontrast i hjemmet eller på arbejdspladsen samtidig med, at det vil give dig selv som dine gæster en forhåbentlig behagelig fornemmelse.

Hvordan vælger jeg mit nye store maleri?

Et stort abstrakt i de farver der taler til dig vil give det helt unikke look til din bolig.

Det du primært skal tænke på, når du skal vælge dit nye store abstrakte maleri er naturligvis om maleriet taler til dig. Taler udtrykket i maleriet til dig og taler farverne til dig. Passer farvevalget i maleriet til rummets øvrige farver og det øvrige interiør.

Vælger du samtidig et stort maleri, hvor farverne danner kontrast til den øvrige indretning vil du opleve at maleriet giver en utrolig flot synenergieffekt.  Et meget stilrent hjem i neutrale og dæmpede farver vil passe utroligt godt sammen med et stort og farverigt maleri. Og omvendt har du et hjem, der indeholder mange farver, så vil et maleri i afdæmpede farver her passe rigtig godt ind.

Du skal med andre ord vælge et maleri ud fra den indretning du har i det rum, som maleriet skal hænge i. Se som sagt på rummets farvevalg – på rummets møbler, pynteting, generelle indretning mv.

Du kan finde inspiration til, hvordan malerierne på siden her ser ud i rigtige miljøre. Klik ind her og lad dig inspirere.

Husk inspirationens magi når du skal vælge kunst og vælg din kunst med dit hjerte 🙂

Her nedenfor finder du de store abstrakte malerier i størrelserne: 40×120 cm, 60×120 cm, 60×120 cm og 80×80 cm