Unika og materialevalg

En verden i farver

Billedkunstner Louise Sellebjerg

Unika kunst

Mine abstrakte og farverige malerier er alle unika kunst, dvs. der findes kun det ENE unikke maleri, som du vælger. Du undgår derfor at finde maleriet hos naboen, kollegaen eller venneparret. Det er det helt særlige ved netop at eje et unika maleri. Der findes ikke andre eksemplarer af maleriet.

Maleriet er et abstrakt maleri, hvilket giver dig mulighed for at gå på opdagelse ind i maleriets mysterier. …Mærke, føle, se…  indsnuse billedes stemning – ja opleve det, som netop du oplever og sanser, når du fordyber dig i maleriet. Brug din fantasi og lad dig fascinere af farver, struktur, mønstre og din egen unikke tolkning af maleriets historie.

Se nærmere på udvalget af små malerier, mellemstore malerier og store malerier.

Du kan også følge med i de udstillinger, jeg har eller se nærmere på, hvordan malerierne har mulighed for at syne hjemme på din væg.

 

Copyright (ophavsret)

Der er copyright på alle malerier, dele af malerierne, designs, fotos, tekst på denne hjemmeside samt replikaer af disse. Det samme gælder fotos, der linker hertil via internettet.

Originalmalerierne er skabt af Louise Sellebjerg. Dette betyder at det er ulovligt at kopiere, efterligne, anvende eller på anden måde gøre brug af malerier, fotos og tekst fra denne hjemmeside. Dette gælder både billeder af selve malerierne, dele heraf samt alle interiør fotos.
De er beskyttet af dansk ophavsretslov og er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling etc. Ønskes kommercielt brug af de fotos, der er på denne hjemmeside eller i tilknytning hertil, bedes du/I kontakte Louise Sellebjerg på:

kontakt@louisesellebjerg.dk

Copydan:
“Enhver tekstforfatter, fotograf og billedkunstner har retten til værk. Det er derfor ulovligt at kopiere andres værker uden tilladelse. Ulovlig kopiering kan blive meget dyrt, hvis det opdages”.

Link til dansk opretslov:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=129901#K1

Fakta om materialevalg

Maling

Jeg bruger akrylmaling og ink i min maleproces. Jeg anvender udelukkende professionel kunstnerkvalitet og mærkerne spænder fra Golden til Maimera, Liquitex, Daler Rowney og Winsor & Newton etc. Disse mærker sikrer at pigmentindholdet er højt og indholdet af fyldstof lavt, hvilket giver en højere farveintensitet og bedre lysægthed.

Medier

Med hensyn til de medier, jeg tilfører malingen og maleriet så er der udelukkende tale om medier af mærkerne Golden, Liquitex og Winsor & Newton.

Alle malerier er efterlakeret med en enten blank eller mat UV lak, som sikrer, at de dybe og smukke farver holder i mange år.

Lærreder

Jeg bruger to typer af lærreder. Lærreder af træ (træpaneler) og lærreder opspændt med en blindramme lavet af knastfrit europæisk stavlimet fyrretræ. Sidstnævnte fra europæiske producenter, købt hos Vindelev Blindrammefabrik.

Træpanelerne har en dyb sort eller hvid kant på ca. 5 cm, hvilket giver malerierne et helt specielt eksklusivt look samtidig med at maleriet fremhæves på en helt speciel måde, når det kommer op at hænge på væggen. 

Begge typer malerier har som ikke brug for yderligere indramning.

Google Analytics