Se maleriet på din væg

Art by Sellebjerg

Se det abstrakte maleri på din væg, inden du beslutter dig?

De abstrakte malerier skal ses i virkeligheden

At vælge et maleri, der passer til ens bolig og hjem kan ofte være en udfordring. Kunst opleves og vurderes meget forskelligt og ofte har to mennesker ikke samme mening om samme maleri. Derudover kan et maleri snyde meget på et foto. Oftest er det noget mere kedeligt på et foto end i virkeligheden. Fotos fanger aldrig alle farvenuancer, skygger mv. Derfor vil et maleri – hvis det indgår i den rigtige sammenhæng og det rigtige miljø virke overvældende flot modsat på et foto. Et foto kan på ingen måde retfærdiggøre de dybe flotte farver et maleri består af.

Hvordan det abstrakte maleri i virkeligheden ser ud med hensyn til farver, farvetoner og skygger er og kan være svært at vurdere ud fra fotos på computer- eller mobilskærmen. Skærmen er indstillet forskelligt hos alle og lyset maleriet er fotograferet i har med stor sandsynlighed ikke samme belysning som der, hvor maleriet er tiltænkt at skulle hænge i i huset. Så foreligger muligheden, så vil det altid være en god idé at låne maleriet med hjem. Eller som det mindste at sikre sig en returret, som du har ved mig. Så har du altid muligheden for at sende maleriet retur, hvis det mod forventning ikke skulle leve op til forventningerne, og passer ind hos dig som forventet.

Få kunstværket sat ind på et billede af din væg derhjemme eller på kontoret

I dag foregår salg af malerier ofte online på nettet. Og selvom du køber direkte på et galleri eller af en kunstner, så kan begge som sagt været placeret langt væk fra, hvor du bor. Det kan være svært lige at smutte forbi for at se maleriet, inden du træffer beslutningen om køb.

Er dette tilfældet så kan du som sekundær løsning få muligheden for at se dit nye abstrakte maleri “live” på din væg derhjemme, inden du træffer den endelige beslutning om at købet af maleriet. Jeg tilbyder at give dig muligheden for at få photoshoppet et af mine malerier ind i din stue. På den måde kan du også få et indtryk af, hvordan maleriet ser ud hjemme på din væg.

På billederne herunder kan du også få en fornemmelse af, hvordan mine malerier tager sig ud i, når de kommer op i et (godt nok fiktivt) boligmiljø.

Lad mig trylle dit abstrakte maleri

Lad mig trylle maleriet hjem på din væg… Indretning med maleri kan være svært. Bor du langt væk fra, hvor jeg holder til og har du svært ved at komme og se malerierne live, så kan du få mig til at hjælpe dig.

Snup et par billeder af din væg og send dem til mig. Så tryller jeg maleriet ind på din væg. På den måde kan du få et indtryk af, hvordan maleriet ser ud hjemme hos dig.

Vælg mellem enten mine små, mellemstore eller store malerier.

Se her til højre, hvordan du får maleriet direkte ind i din stue.

 

Sådan gør du

Trin 1
Send 2-3 fotos fra den eller de steder i dit hjem, hvor du har tænkt dig, maleriet/malerierne skal hænge. Billederne skal tages lige forfra og i passende afstand.

Trin 2
Send en mail med de fotos, du har taget. Send også de numre og navne på de malerier, du har fundet frem til her på siden og som du kan lide og gerne vil se hjemme hos dig.

Efter et par dage får du dine fotos retur, hvorpå maleriet/malerierne er blevet billedmanipuleret ind. Dette er naturligvis en uforpligtende hjælp til dig, der gerne vil føle dig helt sikker, før du beslutter dig.

Se eksempler på her ovenfor på hvordan det kan se ud, når maleriet er sat ind i billedet.

Find mit udvalg af abstrakte malerier her. Du kan frit vælge mellem: små malerier, mellemstore malerier og store malerier.

Google Analytics